3M

Οι ειδικοί αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται 3M για πρωτοποριακές λύσεις αυτοκινήτων. Για πάνω από 100 χρόνια επιστήμης και καινοτομίας στην αυτοκινητοβιομηχανία, η 3M έχει αναπτύξει προϊόντα που είναι εύχρηστα, προσιτά και κάνουν τη δουλειά. Τα αυτοκόλλητα αμαξώματος, οι κόλλες, τα καθαριστικά, τα κεριά και τα στιλβωτικά είναι μερικά μόνο από τα πάνω από 400 προϊόντα για λάτρεις των αυτοκινήτων, επαγγελματίες ή ιδιοκτήτες που απολαμβάνουν την χαρά της προσωπικής εργασίας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εδώ μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα των σχετικών προϊόντων.

Q1

H Q1® δημιουργήθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις κάλυψης των σύγχρονων επαγγελματικών φανοβαφείων. Χάρη στην 25ετή εμπειρία και τη γνώση, η Q1 είναι σε θέση να προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα κατασκευασμένα για όλες τις εφαρμογές προετοιμασίας κάλυψης. Αυτή η γκάμα εξαιρετικής ποιότητας προσφέρει μια πλήρη συλλογή προϊόντων κάλυψης, συμπεριλαμβανομένων ταινιών επικάλυψης, πλαστικών μεμβρανών, χαρτιού κάλυψης και άλλων ειδικών ταινιών που καθιστούν ακόμη και τις πιο δύσκολες εργασίες τελειοποίησης γρηγορότερες και ευκολότερες, παρέχοντας καλύτερη ποιότητα φινιρίσματος κάθε φορά. Πίσω από το Q1® υπάρχει ένας πολυεθνικός οικογενειακός όμιλος που ονομάζεται PPM Industries. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εδώ μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα των σχετικών προϊόντων.

DeVILBISS

Τα προϊόντα DeVilbiss χρησιμοποιούνται με απαράμιλλη επιτυχία στην αγορά φινιρίσματος αυτοκινήτων. Ο εξοπλισμός DeVilbiss παρέχει εξαιρετικό ψεκασμό υψηλής καθαρότητας που οδηγεί σε όψη φινιρίσματος σαν γυαλί. Ο εξοπλισμός DeVilbiss είναι βελτιστοποιημένος για να εξαλείφει ουσιαστικά τα στίγματα και τις λωρίδες με μεταλλικές βάσεις και να παράγει εξαιρετικό συνδυασμό χρωμάτων. Μέχρι σήμερα, η DeVilbiss συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα για το φινίρισμα ψεκασμού μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης, της καινοτόμου σειράς προϊόντων και της δέσμευσης στην εξυπηρέτηση πελατών. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εδώ μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα των σχετικών προϊόντων.

RUPES

Η RUPES είναι μια Iταλική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1947 στο Μιλάνο. Είναι ο ιδανικός συνεργάτης για επαγγελματικά εργαλεία και σχετικές εφαρμογές. Η RUPES παράγει εξαιρετικά υψηλής ποιότητας προϊόντα, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς επαγγελματικών εργαλείων της διεθνούς αγοράς. Δέσμευση της είναι η καινοτομία των προϊόντων και η ποιοτική κατασκευή τους. Πριν κυκλοφορήσει στην αγορά κάθε μηχανή RUPES υποβάλλεται σε μια εκτενή σειρά τεχνικών αξιολογήσεων. Πολύ περισσότερο από εργαλεία, πρώτα η ποιότητα. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εδώ μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα των σχετικών προϊόντων.

SIKA

Η Sika απευθύνεται σε εξειδικευμένα φανοβαφεία προσφέροντας μια πλήρη σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την επισκευή του αμαξώματος αυτοκινήτου. Τα προϊόντα και τα συστήματά της έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εύκολο να χρησιμοποιηθούν από τους εφαρμοστές και να παρέχουν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας στους πελάτες τους. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εδώ μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα των σχετικών προϊόντων.

SATA

Η SATA κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον τομέα των τεχνολογιών υγρών χρωμάτων. Εκτός από τα τεχνολογικά εκπληκτικά πιστόλια ψεκασμού SATA, άλλα προϊόντα όπως συστήματα κυπέλλων, συστήματα προστασίας αναπνοής και τεχνολογία πεπιεσμένου αέρα καθιστούν την SATA ιδανικό προμηθευτή συστήματος για χρήστες όπως βαφείς οχημάτων και ειδικούς στον τομέα της βιομηχανίας. Το "SATA Quality" είναι μια σταθερή πεποίθηση για κάθε χρήστη: η αξιοπιστία, η ανθεκτικότητα και η εργονομία των προϊόντων SATA δεν είναι κάτι που μπορεί να αμφισβητηθεί. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εδώ μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα των σχετικών προϊόντων.

COLAD

Η Colad είναι ένα εμπορικό σήμα της EMM International. Είναι μια εταιρεία που αναπτύσσει νέες εφευρέσεις που είναι απαραίτητες για αποτελεσματικές και αποδοτικές εφαρμογές βαφής. Τα προϊόντα της Colad βρίσκονται στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, της ναυτιλίας, της αεροπορίας, της βιομηχανίας και σε πολλούς άλλους τομείς. Δεν είναι τυχαίο ότι η Colad εφήυρε καινοτόμα προϊόντα που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως, όπως τα εκτυπωμένα κύπελλα ανάμειξης, το κοστούμι BodyGuard Paint και το Turbomix Paintsaver ™. Πρόσφατα προστέθηκε στην γκάμα του το γρηγορότερο και πιο βολικό σύστημα εφαρμογής βαφής - το Colad Snap Lid System®. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εδώ μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα σχετικών προϊόντων.