Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Γραμματά το 1960 με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων και μεταλλικών επιφανειών. Από τότε η εταιρεία έχει αναπτυχθεί ραγδαία. Το τιμόνι της επιχείρησης περνάει στον γιο του, Αργύριο Γραμματά , ο οποίος επί πενήντα συναπτά έτη προσφέρει στους πελάτες της επιχείρησης την απόλυτη τεχνογνωσία και εμπειρία, για να καταλήξει σήμερα στα χεριά της τρίτης γενιάς ιδιοκτησίας, τον Δημήτριο Γραμματά, ο οποίος με τις καινοτόμες ιδέες του συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία το έργο των δύο προκατόχων του.

Από ένα μικρό κατάστημα λιανικής πώλησης, η εταιρεία Grammatas Autocolor έχει εξελιχθεί σήμερα σε ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα για προϊόντα τελικής επεξεργασίας αυτοκινήτων και βιομηχανικών ειδών. Πετυχαίνει συνεργασίες με εταιρείες κολοσσούς, ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες του κλάδου και αποτελεί τον σημαντικότερο διανομέα προϊόντων ποιότητας σε ολόκληρη την αγορά φινιρίσματος αυτοκινήτου της εγχωρίας Ελληνικής αγοράς.

Η εξυπηρέτηση πελατών και η υποστήριξη τους, καθώς και η σκληρή δουλειά υπήρξαν το σήμα κατατεθέν της επιτυχίας της εταιρείας μας σε όλη την ιστορία της. Η εταιρεία Grammatas Autocolor έδινε πάντα μεγάλη έμφαση στην παροχή ενός αποτελεσματικού και αποδοτικού δικτύου πωλήσεων, εξυπηρέτησης και διανομής που καλύπτει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς σε όλη τηv Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι κάνουμε σωστά τα πράγματα την πρώτη φορά, κάθε φορά, ικανοποιώντας τις προσδοκίες των πελατών και δίνοντάς τους αυτό που θέλουν και όταν το θέλουν. Είμαστε καλά εδραιωμένοι με πολύ επαγγελματικές πωλήσεις, αποθήκευση και διανομή και σε συνδυασμό με την πολύ καλή ποιότητα προϊόντων από τους προμηθευτές μας, πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κατά συνέπεια, είμαστε σε θέση να ασχοληθούμε με όλες σχεδόν τις μεγάλες εταιρείες αυτοκινήτων καθώς και με ανεξάρτητους φορείς λιανικής. Έχουμε όλες τις απαραίτητες εμπειρίες και γνώσεις για να διασφαλίσουμε την επιτυχία των πελατών μας. Είμαστε κάτι παραπάνω από απλός διανομέας. Βάζουμε τους πελάτες μας πρώτους και είμαστε ουσιαστικός συνεργάτης στην επιτυχία τους.

Μαζί με το αφοσιωμένο, εξυπηρετικό και γεμάτο επαγγελματισμό προσωπικό μας εργαζόμαστε για το συμφέρον των πελατών μας και είμαστε έτοιμοι να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να πέτυχουν τα μέγιστα.

Σκοπός μας:
• Οι ανάγκες των πελατών μας είναι η προτεραιότητα μας.
• Διαφοροποιούμαστε παρέχοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση στους συνεργάτες μας.
• Αναπτύσσουμε μακροπρόθεσμες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας.

Μαζί, ‘Ολοι, Πετυχαίνουμε, Περισσότερα …

ΕΓΓΥΗΣΗ

Παραπάνω απο 60 χρόνια στο χώρο..
GRAMMATAS

ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Παραπάνω απο 60 χρόνια στο χώρο..

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

Παραπάνω απο 60 χρόνια στο χώρο..
Χρονια Εμπειριας
0 +
Μαρκες
0 +
Δικτυο Πελατων
0 +